Fruitcorso 2016

Eindelijk een einde aan het onderstel Eindelijk een einde aan het onderstel Na een lang en losbandig leven is het onderstel met stille trom vertrokken. Tijd voor een nieuwe, klusje voor de winter...
Altijd feest in Kerk-Avezaath Altijd feest in Kerk-Avezaath Na ontwerpen, bouwen, door de straten van Tiel rijden, afbreken en opruimen wordt het nog leuker en is het tijd voor het eindfeest.
En opruimen !! En opruimen !! Voor er echt feest gevierd kan worden moet er eerst grondig worden opgeruimd.
Noeste arbeid afbreken Noeste arbeid afbreken Het resultaat van bijna 10 maanden bouwen met een bijzonder, betrouwbaar en positief team is door 17 mensen in een dag afgebroken....
Transport en opbouwen Transport en opbouwen Hot Item is klaar, de kaarsenwas is vergoten, de kwetsen zijn geplakt. In Tiel wordt Hot Item naar 6 meter gebracht en Kerk-Avezaath is trots op het resultaat!
Vrijdagnacht en naar buiten Vrijdagnacht en naar buiten Het meeste duurt altijd langer dan je vooraf denkt, zo ook met het bouwen (en op tijd af krijgen) van een fruitcorsowagen! Vermoeide gezichten.....
Hot Item afmaken 2016 Hot Item afmaken 2016 De laatste dagen voor het parcours in Tiel staan altijd in het teken van gezelligheid, hard werken, veel hulp en heerlijk eten overgoten met een subtiel sausje stress.
Bijna, maar nog niet helemaal Bijna, maar nog niet helemaal We smelten de kaarsen.... het is warm in de schuur en de kaarsenwas gaat op sommige plekken een eigen weg zoeken. No problem, we lossen het op.
Nog een week ... Nog een week … Onderweg naar de laatste week voor het fruitcorso.
Koelwagen Kleyn Trucks Koelwagen Kleyn Trucks Sinds jaar en dag verzorgde Hans vakkundig het transport van de koelwagen, in 2016 voor de laatste keer. Zie hier hoe Hans werd ontvangen.
Facebook